Szállítási információk – Superz.

Szállítási információk

Házhoz szállítás bármely magyarországi címre:

 

Bruttó 40.000 Forint alatti rendelés esetén 1490 Ft 
Bruttó 40.000 Forint felett INGYENES (kizárólag belföldön)

 

*Külföldre történő rendelés esetében a szállítási díj a szállítási oldalon kerül kalkulálásra. Ami a rendelés végén szerepel összege az nem fog változni garantáltan.

 

Országos házhoz szállításról (Gyűjtőszállítás-Fáma futárszolgálat):

 


A munkanap 8 óráig beérkező (készleten lévő termék esetén) megrendeléseket 1-3 munkanapon belül az ország teljes területén házhoz szállítja 8 és 17 óra között. Ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg, hiszen a futár - a postáshoz hasonlóan - címről címre halad. A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a vevőhöz szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül jut el a címzetthez. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérjük ügyelj, hogy a saját neved mellett a cég, vállalkozás nevét is add meg. Amennyiben a futár nem talál meg a megadott címen, értesítőt hagy és az értesítőben szereplő telefonszámon lehet egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot (a szállítási költség az ilyen esetekben megismételt kiszállítást is tartalmazza). A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket.


A szállítást megelőző munkanap emailben értesítést küldünk, amiben már a csomagszám is szerepel amire hivatkozva a Fáma futárszolgálat vagy a Gyűjtőszállítás ügyfélszolgálat is tud a csomaggal kapcsolatban információt adni, vagy használható a Cronos applikáció csomagkövetésre, melynek elérési linkjét e-mail visszaigazolásunkban megtalálja.


Fizetni (utánvét esetén) készpénzben, vagy bankkártyával átvételkor a futárnak kell.

Minden esetben a számla, tartalmazza a szállítási költséget is.