Rólunk – Superz.

Rólunk

 A SUPERZ. Budapest parfümolajok hosszú hónapokig tartó tesztelése és selejtezése után születtek meg azok az illatok, amik ma a termékpaletta oszlopos tagjaivá váltak. Szerencsés Szabolcs fontos célkitűzése, hogy olyan terméket hozzon létre, ami az európai szabványok szerint a legtisztább minőségi hordozóanyagokkal organikus forrásokból származó összetevőkkel készül, biztosítva ezzel a vásárlóit arról, hogy minőségi, egyedi és  kivételes tartóssággal rendelkező illatokat viselhessenek. Az egyedülálló minőség iránti vágy meg is hozta gyümölcsét a színtiszta parfümolajok megalkotásával, mitöbb Extrait de Parfum kollekcióink is méltán viselik magukon a NATURIX® védjegyet , amely garantálja vásárlóink számára termékeink összetételének és gyártásának megbízhatóságát és biztonságát.

 

A márka alapító termékei 100% parfümolajok, amelyek gondosan válogatott és kifejezetten organikus alapanyagokból készülnek. Az illatfelhők a legintenzívebbek hiszen nem adunk sem alkoholt, sem más folyadékot az olaj mellé. 50 ml Extrait De Parfum termékünk az unió által egyik legmagasabb parfümolaj tartalommal rendelkezik. Egyes illataink több mint 69 összetevő tökéletesen arányának kombinációjából születnek meg, melyeket egyenként több hónapon keresztül tesztelünk, hogy egyediségét és tartósságát a SUPERZ brand zászlója alá vehessük és értékesíthessük.

 

Több száz alapanyagunkat 5 kontinensről, több mint 35 országból válogatjuk, hogy megszülethessenek a 100%-os tisztaságú parfümolajaink, amelyek minden Superz. Budapest termék szívét alkotják. A madagaszkári Ylang Ylangtól a Sri Lankai fahéjon át a tájföldi trópusi agárfából kinyert oudig, mindent illatkomponensünk organikus eredetű és minősített. Parfümkészítő mesterünk 50 éves parfümkészítői tapasztalattal rendelkezik. Alkotásainak legfőbb alapanyagait saját földjén termeszti, mint például a méltán híres Isparta török rózsaolajat. A közvetlen termelői beszerzés és a parfümakadémiájukban feltalált illatmolekulák lehetetlenné teszik az általa alkotott illatok másolását. Kreációink több mint 20 parfümőr és vegyészmérnök munkájának gyümölcsei, garantálva ezzel az alkotások mögötti szakértelmet és minőséget. 

 

A Superz. Budapest termékek gondos megalkotásának megkoronázásaként, Szabolcs jelenleg is azon dolgozik, hogy saját filmjén keresztül mutathassa be az illatok szenvedélyes világát, azáltal, hogy alapanyagaink hazájába utazik, felfedezve az azok termeléséhez szükséges legtökéletesebb klíma sajátosságait és rejtelmeit. A készülő film várhatóan 2026-ban kerül a mozikba.

 

A Superz. Budapest jelenleg Magyarország legnépszerűbb parfüm brandje, amely címet a minőségen felül a felhasználói élmény és a színvonal révén nyert el magának.