Miért is félünk a sikertől? – Superz.

Miért is félünk a sikertől?

A bukástól való félelem nem az egyetlen.

A siker megváltoztat minket. A környezetünket. Az életstílusunkat. A baráti körünket. A családhoz való viszonyunkat. Tehát: Szinte mindent. És pont ezért félünk tőle.
MERT bizonytalannak, láthatatlannak tartjuk. Mert még nem tapasztalatuk azt az új énünket, azt az új életünket.

A bukástól való félelem után ez a másik legerősebb félelmünk ami miatt nem merünk elindulni a siker útján.

De tudod mit, megnyugtatlak: jobb lesz minden és jobb leszel Te is.

Új tulajdonságokkal fogsz rendelkezni, új skillekkel ami által sokkal stabilabb és magabiztosabb leszel. Csak neki kell állni járni az utat. Rá kell lépni és tovább kell menni.

Ürítsd ki a fejed.

Túl sok a zaj a fejedben. Részben erről nem Te tehetsz. Ösztönös reakciója az agyunknak és a spirituális világ is próbál befolyásolni. A jó és a rossz párharca, zagyva hangjai, gondolatai a fejünkben.

De el tudod ezeket hallgattatni. De hogy? Ha a fókuszod és akaratod erősebb mint amit az ösztönöd dirigál, akkor priorként fogod kezelni a célodat és át tudod venni az irányítást az életed felett. Ez a cél! Ezen kell dolgozni!

Tudsz majd uralkodni a félelmeiden és túl tudod őket szárnyalni! Nehéz lesz? Igen, de a gyakorlás teszi tökéletessé! Minél többször neki futsz annál erősebb lesz az elméd!

Nézz szembe a félelmeiddel. Majd látni fogod: Amikor rálépsz az útra, hogy a félelmeink 95%-a teljesen alaptalan és sokkal többet és jobbat fogsz kapni az élettől mint amit elképzeltél. Sokkal kevesebb félelmed fog megvalósulni és sokkal nagyobbat fog nőni a látóköröd. Egyszóval: csak és kizárólag nyerhetsz azzal, ha challengeled magad és ha neki feszülsz legyőzni a mocskos félelmeid! Óriási áttörés lesz!

Egyszer kell a nagy áttörés?

Nem. Az áttörés az egy habitus. Amivel a legsikeresebb emberek, sportolók rendelkeznek. Az áttörés, a kihívások teljesítése egy életmód. Amihez hozzá fogsz szokni, sőt addiktív is lehet. Ezért van, hogy valakik teljesen megszállottan csak a céljaikkal foglalkoznak és minden mást eldobnak. Persze a középutat érdemes megtalálni ha élni is akarsz, de ez már a Te döntésed.

Kövess instán: MrSzerencses

Mától egy új nap egy új esélyed van. Hogy végre áttörd, legyőzd a félemeid és elindulj az úton! Menni fog! ;)