Melyek a legintenzívebb illatok? Hogyan találd meg? – Superz.

Melyek a legintenzívebb illatok? Hogyan találd meg?

Ezeket az illatjegyeket keresd a tartós illatért!

Rangsoroltuk
az erős
és gyenge
illatjegyeket!

Posted by MrSzerencsés

Az illat tartóssága több dologtól is függ.

Az első ok, hogy a gyártók túl sok alkoholt és vízet raknak bele, ami bontja az illat molekuláit és kispórolják belőle a minőségi parfümolajat.
A második ok úgymond ledobja a bőröd az illatot, nem alkalmazkodik a saját kémiádhoz, ezt konkrétan ki kell tapasztalnod mely illatjegyek passzolnak Hozzád.
A harmadik ok, hogy a gyártó túl sok szintetikus anyagot használ. Ez nem csak az intenzitást befolyásolhatja, hanem egy idő után orrfacsaró illata lesz a parfümödnek. A SUPERZ-nél nálunk minden jelentős parfümösszetevő organikus, még a világ legdrágább agárfa (oud) olaja is.
A negyedk ok, meg az, hogy maguk az illatjegyek nem tartósak. Ilyenek a citrusos illatjegyek, ide tartozik a grapefruit, citrom, bergamot, ózonos jegyek, vízes jegyek, kissé púderes jegyek. Ezek természetüknél fogva gyorsan elillanak, amennyiben egy parfüm főbb összetevője vagy, ezen jegyekkel lett kizárólag kikeverve.

Ezek a legkitartóbb illatjegyek:

Ha igazán intenzív és erős parfümöt szeretnél akkor győzödj meg róla, hogy ezen jegyek dominálnak, vagy több is megtalálható a kiválaszott parfümödben.
Legerősebb: az eredeti OUD (agárfa, szantálfa, pl: Oud Alfateh és Royal Oud). Minden ami édes: ámbra (pl: Sweet Darkness), pézsma, karamell (pl: Passion). Fás illatok is jellemzően tartósak (pl: Dominance). Füstős jegyek, bőrös, dohányos illatok (pl: Gentleman) (animalic is, pl: Whoosh). Meglepő módon igen a gyümölcsös jegyek, kivéve a citrusfélék. De a cseresznye (pl: Wild Cherry nagyon tartós), őszibarack (pl: Daisy brutál erős), szilva, körte (pl: Colors). Mandulás/diós jegyek (pl: Morocco kifejezetten tartós). Azok aromás és fűszeres jegyek közepesen kitartóak kivétel a Caesar parfümünk az nagyon intenzív. A vanília, fahéj, tonkabab az középes, de a Gold Dust jó ellenpélda erre, mert sok erős jegy is van benne, de pl: a Chambord bőrközeli.

Ezeket érdemes keresni, de nyugodtan keresd meg valamely brokerünket, vagy írj ránk instán a the.superz-en vagy Facebook oldalunkon!

De a nap végén ne feledd: Nálunk organikus, tiszta és 100% parfümolajat tartalmaznak illataink, így a tartósság a legmagasabb! ;)

Iratkozz fel a hírlevelünkre még több infóért

És heti szintű akciókért!

Thank you!