Illik-e az édes illat a férfiakhoz? És vonzó-e? – Superz.

Illik-e az édes illat a férfiakhoz? És vonzó-e?

Beindulnak a nők az édes illatokra?

A legnépszerűbb férfi parfümök a nők körében többségében mindig dominánsan édes jegyek. De miért is kedvelik ezt a nők a férfiakon? Sokan azt hinnénk, hogy az édes jegyek nem elég maszkulinak pedig pont ellenkezőleg.
Az a jó férfias édes illat, ami az édes mellett kiegészül valami igazán karizmatikus illattal. Ez lehet kissé aromásabb, oud-os, füstős, erősen fás, dohányos vagy sportosan friss illat. Ezek javarészt a férfi parfümökben dominánsabbak és a női parfümökben kevésbé. Míg a nőknél a rózsás, virágos, gyümölcsös és karamellás nagyon édes illatok a befutók.
Az édes az szexi. Legyen ez nőn vagy férfin.
Az édes az vonzó, már a természetéből adódóan is. Ezen jegyeket az állatvilágban is megtalálhatók és úgyszint vadító, vonzó és étvágygerejsztő hatást érhetnek el. Nem véletlenül az édesjegyektől lesz igazán szexi és szenvedélyes egy illat.

Mivan ha férfiként vonzó akarok lenni, de a túl édes illatokat nem szeretem?

No Panic! Az aranyközépút is tökéletes lehet. Egy cseppnyi elegáns finom édes jeggyel. Pl: A Dominance illatunk főként fás, citrusos, aromás és levendulás nem túl édes, és mégis a nők egyik nagy kedvence. Vagy a szinte alig édes jeggyel rendelkező Caesar is kellőképp erős, domináns és telitalálat a nőknél (jellemzően aromás, borsos, friss csak mint a Dior Sauvage)! Kiváló választás. Illetve a négy évszakos 1723 parfümolajunk is. Elegáns és kiegyensúlyozott. Ezek kiváló best seller illataink, amik úgy vannak vegyítve, hogy balanszáltak legyenek. Ide tartozik még a Freedom illatunk is ami rettentő karizmatikus és elegáns, nem igazán édes, mégis értik az igényes nők az illatkommunikációt amikor megérzik Rajtad! Tiszeletet parancsoló!

 


És melyek az igazán édes férfi illatok amikért a nők megvesznek?


Az egyik a Gold Dust. A nevében is benne van, hogy aranyló, egy rettentő elegáns, intenzív édes, fahéjas és vaníliás illat. Gazdag, de mégis férfias a füstős kísérő jegyektől. Ezt a randin nem tudja nem észrevenni a kiszemelt hölgy. Ezen férfiak tudják mit akarnak az élettől, arany életet!

A második igazán édes SUPERZ illat, a "szuper gonosz" Sweet Darkness, egy édes, sötét csábítás. Erős ámbrás vonallal és a világ legdrágább szantálfa oud olajával. Ez is kapott füstős, de cannabis illatjegyet is, ettől lesz gonosz és egyedi. Talán a legkülönlegesebb férfi illatunk, ami nagyon magával ragadó és különleges. Kifejezetten erős és hosszan tartó.

Ha az édes jegyeket a citrusos oldallal szeretnéd vegyíteni akkor még javasoljuk a SUPERZ. Adriát is. Zöldalma, mohás, zöldes jegyek mellett ott van a domináns ámbra illetve a madagaszkári vanília is.
Ráadásul négy évszakos, egyáltalán nem megosztó, a többségnek telitalálat!


Összegzés

Randira érdemes olyan parfümöt választani amiben van édes illatjegy. Jobban beindítja mindkét pár fantáziáját. Üzlethez nyugodtan használhatsz oud-osabb, bőrösebb, dohányosabb illatokat, nyaraláshoz, utazáshoz meg citrusosabbat akár sporthoz is.