Hova vigyem a csajt randira Budapesten? – Superz.

Hova vigyem a csajt randira Budapesten?

Le akarom nyűgözni, de hogy?

Legyen közös az élmény! Engedd, hogy a helyszín is elvarázsolja a választott hölgyet!

Unod már a mozi randikat vagy a beülős étterembe ücsörgést? Félsz a kínos pillanatoktól? Ki fizet? Mit fog rendelni? Esetleg aggódsz, hogy rá megy a gatyád a randira?

Figyu mondjuk a tippeket! Ha diák vagy és nem luxus étterembe akarod vinni a kiszemelted, az teljesen rendben van! Lényeg, hogy nézz ki igényesen és érezd magad kényelmesen. Ehhez tökéletes választás a SUPERZ flexible ingek, amibe a magas pamut összetétel miatt amúgy is kevésbé izzadsz bele (95% pamut-5% elasztán) és testhez álló slim fit darab.

Ha meg van az elegáns, egyedi outfit, akkor tarts velünk, keressünk egy romantikus helyet! Tudod miért? Mert sokkal fontosabb a közös élmény átélése mint a puccparádés pénzpazarlás!

A budai várnegyed

Ja... Első ajánlásunk egyértelműen a budai várnegyedre esett és miért? Hát valami borzasztóan hangulatos. Nem csak maga a vár gyönyörű, történelmi, szemet megragadó, a kilátás is brutális! Ráadásul tökéletes helyszín a hosszú sétákra ahol átbeszélhetitek az élet nagy kérdéseit!

A várnegyed kis utcái cukik, történelmiek és romantikusak! Ha elfáradnátok betudtok ülni egy italra, ráadásul a várnegyeden belül rengeteg a látnivaló! Például a halász bástya és az onnan eléd tárulkozó kilátás! És ha megállás nélkül megy tovább a társalgás még a várkert bazárhoz is lesétálhattok ahol aranyos kis cukrászdák várnak Téged, és természetesen a budai rakpart elvarázsoló feelingje!

Na, hogy hangzik?


Íme a második tipp

A pesti Duna rakpart. Gyakorlatilag a Ferenciek terétől egészen a Parlamentig gyönyörű látvány tárul eléd. A háttérben a budapesti muzsika, amivel ugyan elsősorban a turistáknak akarnak kedveskedni, de remek hangulatot biztosít! Út közben is rengeteg a látnivaló és remek helyek tucatjai ha mégis megéheznétek, vagy megállnátok egy italra! Nem csak vendéglők, de legtöbbször kürtöskalácsos helyek is találhatóak. Cirka 600 ft-ért be is tankolhattok egyet útközben!
Nyugodtan üljetek ki a rakparton lévő kövekre is. Élvezzétek a Duna parti hullámok nyugtató hangját és a hajófolyam látványos menetelését. Biztosan nagyszerű közös start élmény lenne!

Ne feledd, csak legyél fess, elegáns, és bátor!

A stílusos megjelenés tökéletesen illeszkedik ezen szép budapesti látványba.


Ha karácsonyi feeling akkor Vörösmarty tér!

Bár az évszaktól függően bármikor javasoljuk, mert a Váci utca köti össze. Rengeteg itt is a látnivaló, varázslatos hangulattal. Természetesen karácsonykor a Vörösmarty tele van hagyományos boltokkal, ahol forralt italok mellett, jókat ehettek is!

A Fashion Street-en keresztül elérhetitek a nyüzsgő Deák Ferenc teret, ahonnan már csak pár lépés a lélegzet elállító Bazilika! Folytassam még? :)

Ha még ez sem lenne elég, akkor bevehetitek az Andrássy utat is, ami ismét csak egy remek feeling, az Operaház látványával megkoronázva.

Már majdnem azt mondtam, hogy igazi párizsi és bécsi feeling. De hát ne feledjük el, hogy Budapest egykor Európa egyik kiemelkedő központja volt így nem véletlen, hogy építményei vetekszenek a nyugat európai kultúrával is!

Tehát ne feledd: válogasd meg jól mit veszel fel. A fehér ing hivatalos, de ugyanakkor nagyon elegáns. A fekete ing karizmatikus és férfias. A kék és navy ingek magabiztosságot és megbízhatóságot sugallanak! Kerüld a sárga és a túlzott élénk színek viseletét a randin, ami ijesztő lehet. A piros ugyan szenvedélyes, de férfiaknál annak túlságos viselete "stop" feliratként is szolgálhat. Fontos persze, hogy igazodj a randi alanyodhoz is. Ha sportos a csaj, érdemes neked is sportos alsó-felső ruházattal készülnöd, persze azért nem tréning nadrág ... :) hanem valami menőbb kivitele, pl: szaggatott farmer nadrág itt szóba jöhet!

 

Hajrá, a nap végén ami a leginkább számít, hogy a karakteretek legyen egy síkon!

SUPERZ blog - Az életstílus blogja.