Hogyan találd meg a motivációd?! – Superz.

Hogyan találd meg a motivációd?

Hogyan állj készen az új énedre? Mit kell érte tenni?

Nem, nem, a motiváció nem egy lambo vagy egy yacht, ez a világ bullsh*tje. Szerinted Christiano Ronaldonak, Khabibnak, Jeff Bezosnak, a nagyembereknek silány tárgyi motivációja volt? Persze, hogy nem. Ez nem azt jelenti, hogy ők nem szeretik a jó kocsikat és a luxus életet, hanem azt, hogy sokkal mélyebbre temettek el valamit ami nagyságá virágzott. Két dolog: Temesd iszonyú mélyre az álmaid, a kitörési vágyad, a bizonyítási vágyad, az elhatározásodat, amit már nem lehet kivenni sem az elmédből sem a szívedből. Második: Építs fel rá egy habitus gépezetet. Ami darálja minden nap a munkát és közelebb visz az új énedhez, célodhoz. Ez a kettő lesz a tökéletes elem.

Kisebbségi komplexusok

A modern világ rosszul viszonyul a kisebbségi komplexusokhoz. Tudod miért? Mert mindenki rendelkezik ilyennel. Mindenkit ért sérülés gyerek és felnőtt korában is. Itt az a kérdés, hogy retardált hülyegyerekként kezeled a sérelmeid vagy felnőtt erős férfiként? Elmondom mi a különbség: A férfi felelősséget vállal, a hülyegyerek kifogásokat keres és önigazolásokat, hogy "miért jó ez így ahogy van". A kényelmet keresi, míg az erős pedig az igazságot a megoldást. Na ez az a tulajdonság amit tökéletesen használnak fel a sikeres emberek. A személyiségüket kimerik bontakoztatni és szembe nézni a gyengeségeikkel bármi áron.

Így a nap végén a kérdésre egyértelmű a válasz. A motivációt a szíved legmélyebb bugyraiban keresd. A keserűséget a felszínre kell hozni ami miatt szenvedsz, ami miatt nem tudtál kibontakozni. És ez a harag ez a bizonyítási kényszer fog előre vinni. Mert a tárgyi motivációk elmúlnak. Az őszinte szívbeli "harag", kisebbségi komplexusok helyes kezelése az örök tud maradni egészen addig amíg nem kezdesz ismét önigazolásokat gyűjtögetni "hogy jó vagyok így". F*szt vagy jó. Az élet a halálunkig való fejlődésről szól. Ismétlem: igen az élet a halálunkig való fejlődésről szól. Az igazság megismeréséről a világ és magunkkal szemben.

Az új éned, igazából csak az igaz éned.

Az önigazolásokkal és kifogásokkal körbe bástyázott ember nem az igazi éned. Sokkal több van benned, amit szó szerint egy kőkeményen kifogás fallal vettél körbe ami a kishitűségből ered és a csalódottság öleli körbe. Ezt a falat nehéz és fájdalmas lebontani, de emögött rejtőzik az az "éned", akire vágysz akit akarsz és akit szenvedés útján fogod tudni felépíteni. De ne félj egy percig se. A szenvedés egy gyönyörű harc, ami szabaddá tesz. Ami teremt, ami alkot, ami fényt ad. Készen kell állnod rá, hogy megismerd és felépítsd az igazi éned, aki ott van benned teremtésed óta, de millióegy hazugsággal bástyáztad körbe Te és a suttogó elméd.

Kövess instán: MrSzerencses

Nézz szembe hát agresszívan a kishitűségeddel, mert az is agresszívan akar elnyomni Téged.
Az új & igazi ÉNED vár! #2021