10/10-es a csaj? Akkor itt nincs mese, fel kell kötni a gatyát! – Superz.

10/10-es a csaj? Akkor itt nincs mese, fel kell kötni a gatyát!

Na kis barátom, ha ezt a cikket választottad akkor kemény fába vágtad a fejszéd!

Értem én, hogy gyönyörű, vicces, magabiztos és ráadásul 10/10-es, de ez nem lesz könnyű menet!

Nem kell, hogy Brad Pitt legyél, de a jóképűség, férfiasság és ápoltság az alap náluk! Ezeket a csajokat ugyanis önmagában pénzzel nem tudod megvenni, de nem ám!

Na, de kik ezek a nők? Okos, de nem okoskodó. Gyönyörű, sőt elbűvölő! De nem az elkényeztetett királykisasszonyként viselkedő p*csa, hanem a két lábbal a földön járó életrevaló nő, aki bármikor leáll Veled is spanolni!  Az aktuális trendek ellenére nem flegmázik (ami egyébként az olcsó, kimondottan filléres nők háztáji játékszere) hanem közvetlen, laza és benne van a mókában, poénkodásban. Te pedig ettől még jobban eldobod az agyad, mert a csaj elvarázsol, és pontosan érzik hogyan kell ezt. A sok csicska a környezetében is rá pályázik. Pontosan tudod. Mindenki megnézi, mindenkinek kell, akinek nem az hazudik! Te is tudod, ez a csaj "az a nő", akit nem fogsz elfelejteni, akin otthon is agyalsz, aki miatt ki akarod gyúrni magad, aki miatt jó parfümöt veszel, és aki miatt a legjobb cuccokba is befektetsz. De vajon ez elég? Egyáltalán kell ez neki? Kell bizony, de nem úgy, ahogy a többség gondolja!

"Micsoda csaj!" "igazi feleség material" mondod, és közben azon jár az agyad, bakker Ő az, Ő kell Neked! Akkor barátom, neked bizony

Alfa hímnek kell lenned! De mit is értünk ezalatt pontosan?

 

 

Ez az alfa hím dolog ugyan kicsit túljáratott szöveg, pedig van ilyen. De ez nem a külsőségeken múlik, mert a külső a belső kivetülése. Ez egy attitűd. Nem a legjobbnak kell mutatnod magad, hanem a legjobbnak kell lenned, de frankón. Ezek a formák maximalisták, de mégis megfelelő alázat van bennük. Mert jajj, ha az ego eluralkodik rajtad, ezek a csajok átnéznek rajtad és csak egy bohócot fognak látni! Ha a külsőségekbe fektetsz többet, azzal pontosan látszik, hogy kompenzálsz, márpedig amilyen a pap olyan a paplan, vagyis külsőségekre adó csaj lesz a befutó, nem a 10/10-esed! Az alfahím nem ilyen, ez maximum sarki jampi..

Ez a pasi, az alfa tudja mi a célja, van agya, van megjelenése, van személyisége. Nem a ctrl+c ctrl+v hülye szövegeket nyomja amit minden második ember az utcán, hanem tudja mit és miért mond és érti is. Változatos, egyedi duma, egyedi megjelenés és brutális magabiztosság, ami pontosan a saját sikereiből táplálkozik.

Haver, komolyan kell venned az életed!

Jaja, mert a "waster"-eket, vagyis az időt pazarlókat nem csípik a 10/10-esek.

A magabiztosság nem adottság, az belülről jön, mert meg vagy róla győződve, hogy kimaxolod a benned lévő tehetséget és lehetőségeket! Az intelligencia és az érzelmi intelligencia egyaránt jelen lévő, és megfelelő mennyiségű elegye vegyül benned, egy határozott és karizmatikus kiállással. És persze, de nem utolsó sorban nem hanyagolod el magad, a megjelenésed a topon, sportolsz kitartóan és sosem adod fel a céljaid.

Igen, valahogy így néz ki egy igazi alfa hím receptje.

De ne feledd: alázat nélkül csak bohócot csinálsz magadból!

Ez a nő nem a hangos majmot, vagy a keménykedő gorillát keresi, hanem a halkan lépkedő tigriseket, akik tudják mikor kell vadászni, mikor kell kussolni és mikor kell harcolni...