3 brutális film hamarosan a mozikban! – Superz.

3 brutális film hamarosan a mozikban!

3 film amit nagyon várunk, hogy megjelenjen! :O

Zombieland 2. !!!

Yiháááá! A hivatalos megjelenése 2019. október 17. Az, hogy kishazánkba mikor dobják fel vászonra arról még nincs pontos infó, de az fix: MI várjuk nagyon! De miért?

K*rva jó szereposztás! Woody Harrelson hatalmasat alakít mindig, és a volt kis Zuckerberggel az oldalán Jesse Eisenberggel még bohókásabb formát öltenek! Persze nem film a film, az elbüvölő hölgy nélkül, ki is más mint Emma Stone?! Bár az előzetesből kiderült, hogy most konkurenciája is akad a páratlan kishölgynek és újabb tip-top kisasszonyok jelennek meg mellette. Persze a zombik tömkelege és trükkös lemészárlása sem fog elmaradni!
Mozi randira egy jó kis SUPERZ slim fit ingben nyugodtan válaszd ezt a filmet!

Humor, zombie vadászat, hatalmas jelenetek, ez lesz a Zombieland 2. - A második lövés.

Star wars - Skywalker kora

Ha már férfi blog, akkor a Star Wars kihagyhatatlan! A 9. felvonás hamarosan a filmvásznon!
Elképesztő, hogy tényleg elvitték egészen a 9. részig!

Habár sok fan egyre inkább kiábrándult a star wars újabb részeiből, én azért mindig jót szórakozok és mindig kíváncsian várom az új felvonásokat!

Vajon Rey végleg végez a gonosz sith Kylo Rennel? Vagy talán a sötét oldalt elhagyva áttér a kék jedi kardosok pártjára? Őszintén megmondom én szívesebben látnék több karaktert és több jedi-t is a filmbe, de sokan emlegetik, hogy végre a nagy sith úr is visszatér Palpatine szenátor!

Izgatottan várjuk, a hivatalos megjelenési határideje: 2019 december 19-e! Karácsony előttre időzítették!

Egy jó kis longfit pulcsit ajánljunk a filmhez, ami hasonlít a jedi/sith outfithez! ;) Így még jobban átfog jönni a film!

Jumanji: A következő szint

Emlékszem az első részét repülön ülve néztem végig, Budapest és Isztambul közötti távolságon, de kifejezetten élveztem. Kikapcsolódásnak tökéletes, kis extra humorral fűszerezve, jópofa jelenetekkel. Ez a Jumanji modernkori verziója, baromi jó színészekkel.

Dwayne Johnson és Kevin Hart mellett az Avengars-ben/Bosszúállókban is szereplő Nebula azaz Karen Gillan is újra a vásznon, aki a szexis külsejével vonzza a férfiak szemét a képernyőre.

Bár hozzáteszem, az "Az - Második fejezet" is nagy durr lesz, talán az év horrorja címet is elnyeri, de ugyanakkor a Volt egyszer egy... Hollywood is óriási filmnek néz ki! (Dicaprio-val és Brad Pitt-el az élen!)

Mivel ez egy laza, humoros, jókedvű film, ezért nyugodtan vegyél fel urban vagy streetwear cuccot a mozihoz. Ha csajjal együtt mész, akkor természetesen slim fit SUPERZ inget javaslunk. A SEDNA kollekció hibátlan, valami mintásabb, színesebb is jöhet hogy a dzsungel feelingre ráhangolódj! Ne felejts el valami jó kis parfümöt is használni, azt csípik a nők nagyon! ;)