Cuccok amikben tuti tarolsz a csajok előtt

Ezekben tuti tarolni fogsz!

Randi, hódítás, évforduló, vagy csak a legjobb formádban akarsz feltűnni, akkor ez Neked szól!

TŰNJ KI!

Tudom, hogy legtöbbünk nehezen vállalja be, de az egyedi, különleges cuccok mindig figyelemfelhívóak. Legyen ez egy egyedi print, egy elegáns rejtett gombsorral az ingen, megfelelő választás lehet.

Fontos, hogy Te is érezd, hogy "igen, ez az én ízlésemhez is közel áll". De ne felejts el elrugaszkodni a megszokott átlagos viseletedtől sem! Mindig kell az újítás, mindig kell az új az ember életébe! Tehát: Légy bátor, merj egyedi cuccokat hordani! Merj egyedi lenni!

"Klasszikus vagyok, de újítani szeretnék"

Ha a fenti sorokban magadra ismersz akkor ez Neked szól! Te is hozzászoktál már a klasszikus ingekhez? Az üzleti öltözékhez? Esetleg irodai megjelenéshez?!

Dobd fel a hétköznapjaid egy kis extrával! Hagyd meg a klasszikus design-t, legyen az ing hosszú ujjú, klasszikus gallérral, egyszínű vagy apró pöttyös, de mégis enged meg, hogy a rád akadó szemek megálljanak Rajtad egy pillanatra és végig nézzenek!

Ezek az apró design elemek, mint a fém gombok, vagy apró betoldások, egy rejtett elegáns, de sportos zseb, vagy egy színezett gombsor belső sokat tud dobni összességében!


A macsó hódító outfit

Ha szingli vagy és hódítani akarsz, akkor vágj bele a legmerészebb outfitekbe! Egy divatos bőrdzseki tuti választás! De pleaaase ne az átlag "regular fit" nagypapa cuccot nézd ki magadnak! Keress valami extra vagáns ruhát, ami kiemeli az egyéniséged!

Egy ilyen darabban tuti kiemelkedsz a többi lapos "ctrl c ctrl v" palimadár közül.

Egy igazi jó outfit mindig magabiztosabbá tesz, mindig megújít. Ha épp egy ilyen öltözékben találkozol össze álmaid nőjével, már szélesebb vállal tudsz elé állni és meghódítani őt!

Én simán felvennék alá egy inget is, valami egyszínűt, egy fehéret például. A sportost tudod így az elegánssal ötvözni, így egy randira is elmehetsz. Legalább a választott hölgy látja: "úú ez a pasi sokszínű" (persze nem azért mert néger model van a képen), hanem azért, mert egyben egy különleges sportos cuccban extra férfiasan nézel ki, amit felütsz még egy elegáns, magabiztos klasszikus inggel is! De ha túlakarod lazázni, akkor csak vegyél alá valami vagány pólót, egy v nyakút, vagy longfit pólót is ami kicsit kilóg alóla. Igazi f*szagyerek look-ot ad Neked!