Lelepleztük az új Iphone 11 pro-t! :O

Na mi a csuda?

Tényleg annyira megéri az iphone őrület?

Először is mielőtt mindenki megijedne, hogy leszóljuk az alma telefonokat, jómagamnak is Iphone-ja van, mondjuk már 10 éve az van. Egyszerűen ezt szoktam meg és a megszokás átka, hogy alapból már emiatt sem cserélek, hiába olcsóbb és sokak szerint jobbak az "android" telefonok.

És tudod mit vettem észre nagy Apple Iphone felhasználóként? Azt, hogy tök jó, de állandóan bele kell fektetnem. A fülesem szabályszerűen 6 havonta tönkremegy, a töltőm nem régiben szállt el, a régi Iphone 6 kijelzője állandóan betört, a mostani Iphone-om meg már másfél év után túlmelegszik, aksi hibás, napi 3-szor kell töltenem. Persze munkaeszköz, de miért is vagyunk ennyire oda ezekért a cuccokért?

Az Iphone ami eladósít.

Ja... meredeken hangzik pedig sokan nem is tudják, hogy ők is benne ülnek a spirálban. Kiszámoltad már mennyit kell dolgoznod azért, hogy azt a full menő Iphone-odat villanthasd a haverok előtt?

Nézzünk egy kis matekot. Ha évente megveszed az új almát, mert neked is behal pár hónap után az aksija, ráadásul trendfüggő vagy, akkor ez a kör most neked kb. évi 400K-ba fog fájni! + A telefonszámlád. Arról nem is beszélve, hogy sokan kamatra, hitelre veszik a "boldogságukat".

Ez kb havi szinten 40.000 forintos kiadás lebontva (Ne tévesszen meg a 2 év hűségidős 30K/ hó, az már 1 telefonra totál: 720.000 Ft!!) . Ha megnézzük a magyar átlag keresetet, ami cirka 200.000 nettó körül mozog, akkor gyorsan kijön, hogy a fizetésed min. ötödét vered el okostelefonra + az extra körös befektetések: macska lelökte az asztalról, betört a kijelző, biztosítást kötsz rá, veszed a szebbnél szebb tokokat rá és kiegészítőket, amik állandóan mennek a kukába.

Gyakorlatilag napi (!!!) 1,5 órát dolgozol csak azért, hogy eltartsd az legújabb legtrendibb Iphone 11 Pro-d, amivel tényleg biztosan csúcsszuper selfie-ket tudsz veretni (By the way tudtad, hogy a selfie-zésből pénzt is kereshetsz? 23 éves kollégánknak egész jól össze is jött, kérdezd meg tőle hogyan: 1milla1honapalatt insta névvel)

Nos arról nem tudok nyilatkozni, hogy az android-nál is vannak ilyen hibák, vagy mi a tapasztalatuk, de ha van ebben szakértő olvasunk szívesen megosztjuk a kommentjeit!

Back to the topic: Tényleg itt nem arról van szó, hogy az Apple maga az ördög, hanem arról van szó, hogy a legtöbb embert egy ördögi spirálba veri bele, csak kizárólag azért, mert azt hiszi boldogabb lesz attól, hogy a haverok előtt mindig a legújabb almával villoghat!

És ami fogyasztóként a legkiakasztóbb, hogy tudatosan butítják a készülékeket és kiegészítőket, hogy mesterségesen tönkremenjenek X idő után, hogy újra és újra méreg drágán meg kelljen venned az Apple kiegészítőket! Persze sokan mondhatják, hogy a kamu kiegészítők is pont olyan jók és tized annyi, de mindannyian tudjuk, hogy azok nem úgy szólnak, nem úgy töltenek és nem úgy működnek mint az eredeti és pontosan jól tudja ezt az alma gyár is.

Konklúzió:

Srácok, ha van della bőven és a pince is tele van vele, vedd meg nyugodtan mindig a legújabbat, szíved joga!

De ha épp, hogy átlag magyar kereseted van ezt fontold meg jól:
- ennyi pénzből 3 hétre Balira is kimehetsz a haverokkal
- Ha ezt a pénzt félrerakod 5 évig akkor egy teljesen korrekt használt 3-as BMW-vel is gurulhatsz mindennap
- Ezt a pénzt bőven befektetheted egy kisebb vállalkozásba/business-be amiből tanulsz és fejlődsz, és még profitálhatsz is!
- Vehetsz belőle akár 100 db SUPERZ inget is, hahaha :D

Remélem tudtunk segíteni. Csak ésszel pénzügyekkel!
Igyekszünk annyiban hozzájárulni, hogy a piacon a legjobb áron tudod nálunk megtalálni a legstílusosabb, minőségi férfi cuccokat! Mellesleg nem eltitkolt célunk, hogy a magyar pénztárcához igazítsuk a legjobb, legtrendibb darabokat! Talán ezért is van ennyi vásárlónk, amit hálásan köszönünk!

SUPERZ team

Ezt is ajánljuk:

3 brutális film hamarosan a mozikban

Hova vigyem a párom/kiszemeltem randira Budapesten?

10/10-es hölgy. De, hogy hódítsam meg?