Így kezd a sulit/munkát teljes bedobással

Így kezd a sulit/munkát teljes bedobással

Ez a Te éved, Te szezonod, épp ideje emlékezetessé tenni!!

Kezdjük a 3 tuti tippel ami egy óriási löketet fog Neked adni!

1. TIPP - Tűzz ki pontosan meghatározott célokat!

Legyél a suliban vagy a munkahelyeden, de tudd pontosan mit, miért csinálsz és mit akarsz az élettől! Tűzz ki célokat, és ásd el mélyen a motivációd a szívedbe, hogy legyen mindig miért dolgoznod és ne égj ki túl korán! Legyen az apró cél mint, egy új ing szett, vagy telefon, vagy nagyobb cél mint egy nyaralás a tél közepén vagy egy autó, de tudd pontosan merre haladsz!

Minél pontosabb és részletesebben írod le a célodat például: "Kanári szigetekre fogok átrepülni, a Hiltonba fogok megszállni márc.20-27 között és steak-et fogok enni dinnyés limonádéval az első napon" annál inkább ráhangolódik az agyad és a szíved a célra és annál szenvedélyesebben tudsz érte küzdeni!

Változtass a külsődön!

2. TIPP - Kezdj el sportolni!

A sport nem csak jobb közérzetet ad, magabiztosabb kiállást, egészségesebb életet, de a pozitív gondolkodáshoz is elengedhetetlen! Ráadásul a csajok is a sportos srácokat csípik! ;)

3. TIPP - Ruházz be új cuccokra, újítsd meg magad! Légy SUPERZ!

Talán az egyik legalapvetőbb tipp! Hiszen akárhányszor új a frizura, vagy új ruhákat veszünk magunknak, mindig máshogy és jobban érezzük magunkat. Nem véletlenül szokták mondani, hogy a depresszióra a legjobb egy jó kis shopping nap. Hiszen az újítás mindig új pozitív élményeket és jövőképet ad az életünkbe! A szép, ápolt, stílusos küllem óriási százalékban hozzájárul a magánéletedhez és a suli/munkában eltöltött életedhez is!

Ebben a SUPERZ egyértelműen a legjobb társ, hiszen mi garantáljuk a legjobb ár-érték arányt az egész országban! :) ÉS az egyedi stílust, urbán & streetwear, de még elegáns stílusban is!

Nekem a Slim Fit, vasalás könnyített és rugalmas elasztikus ingek a kedvenceim, és Neked?

Tarts velünk! - SUPERZ - Az Életstílus!